Mon, May 07 | Sted er ikke bestemt ennå

MEDLEMSMØTE: Video driver endring

Det skal dreie seg om video i flere former i medlemsmøtet 07. mai. Velkommen!
Registreringen er lukket
MEDLEMSMØTE: Video driver endring

Tid og sted

May 07, 2018, 12:00 PM – 3:30 PM
Sted er ikke bestemt ennå

Om eventen

OL er en av de store mediebegivenheter i løpet av ett år, og ble denne gang forvaltet av en av de globale medieaktørene, Discovery Networks, gjennom europeiske og nasjonale kanaler i Norge. Det fremstår som sannsynlig at de globale nettverkene vil sikre seg slike TV-rettigheter også i fremtiden.

Vi stiller spørsmål om hvordan andre norske medier da håndterer en slik begivenhet ved siden av den globale aktøren: Hvordan utviklet NRK og VG, sin dekning av OL i PyeongChang. NRK hadde tidenes oppslutning på sin rene sportsradiokanal NRK Sport, mens VG hadde et tett samarbeid med innehaveren av OL-rettighetene for TV, Discovery, og forteller om suksess. Hva kan vi lære? Hvor stort er mulighetsrommet ved siden av de globale aktørene?

I den andre delen vil vi fokusere på videos plass i medienes content- og inboundstrategier.

Vi har siden 2015 sett en spennende fremvekst av et utvidet samarbeid mellom medie-selskaper og brands omkring redaksjonell historiefortelling. Brands erkjenner et økende behov for å supplere klassisk reklame med innhold, og vi ser nå fremvekst av store velorganiserte interne og byråbaserte satsinger fra de klassiske mediehusene (Egmont, Aller og Schibsted), som i begrenset grad har jobbet med video som primær fortellerform. Vår hypotese at denne “content”-bølgen blir stadig mer videobasert og at TV-aktørene vil forsøke å få en større del av dette markedet.

Vi inviterer noen av de større aktørene både på mediesiden og på byrå-siden for å drøfte hva som nå skjer, og hvilke nye muligheter som åpner seg for byråer, klassiske medier og for TV-aktørene i dette markedet.

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Medlem
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
 • Ikke-medlem
  595 kr
  595 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele denne eventen