top of page

06.12.16 - 08.12.16
Programmatic
New York

Om studieturen

Studieturen er laget for de som jobber med eller er interessert i programmatic, digitale medier eller digital reklame. s customised for those who work and interested in Programmatic. Det har skjedd store endringer på området og endringene skjer fort. Dette krever evne og kunnskap for å kunne gjøre raske omstillinger basert på informasjon om brukerens interesser og adferd. 

 

Medieselskapenes salgsorganisasjon sine oppgaver er under dramatisk endring og på denne studieturen vil vi møte ulike aktører i verdikjeden, derav medieselskaper, teknologiselskaper, annonsører og mediebyrårer. 

Discover

3

DAGER

20

DELTAKERE

12+

SELSKAPER

Desember i New York

Hi, I'm Jane Doe

USA er kjent for å være fremst i verden innen annonsering- og annonsemuligheter. New York er verdens metropol innen annonsering og markedsføring. Madison Avenue er den gaten som ligger lengst fremme innen annonseutvikling og hvor de viktigste beslutninger innen annonsering tas.

 

Her ligger de store medieselskapene, digitale annonseselskapene, betydningsfulle annonsører og teknologiselskaper på rekke og rad.

 

New York er definitivt verdens annonsemetropol.

Desember i New York er en opplevelse for seg selv. Byen er pyntet til jul og stemningen er til å ta og føle på i hver eneste krok av metropolen.

Selskaper vi vil møte:

HVA DU FÅR

  • Et faglig sterkt program med besøk til noen av de viktigste selskapene som jobber med programmatic, i ulike deler av verdikjeden. 

  • En rapport på ca 20 sider med notater fra møtene og hva vi tar med oss hjem av lærdom. 

  • Transport til møtene i New York

  • Lunsjmåltider

  • Tilgang på en skreddersydd rapport som beskriver de siste trendene i annonsemarkedet. Denne er utarbeiet av New Media Network i forbindelse med studieturen. 

Pris for NMN-medlemmer

NOK 16.000,-

Pris for ikke-medlemmer

NOK 25.000,-

New Media Network kan også ordne din hotellbestilling.
Det vil gi en tilleggspris på NOK 10.500,- for ordinært trestjernes hotellrom, og NOK 13.500,- for firestjerners. (gjelder hotellovernatting 05. - 08. desember. 

Registrering og kontaktinfo: 

prosjektleder
Øyvind Bischoff Mangerud

Tlf. +47 959 03 643
E-mail: oyvind@newmedianetwork.no
bottom of page